The best Side of دوربین مدار بسته



برای درک دقیق نحوه کار دوربین مداربسته لازم است در ابتدا با بخش‌های مختلف این دستگاه و عملکرد هر کدام در روند کار دوربین مدار بسته آشنا شوید.

در گذشته رزولوشن دوربین مداربسته را با واحدی به نام تی وی لاین می شناختند که بعد از ورود تکنولوژی های جدید و تغییر نیاز مصرف کنندگان، رزولوشن ها با واحدی به نام مگا پیکسل شناخته می شوند. ساختار اصلی

لنز های ثابت معمولاً برای تصاویر استاتیک و با فاصله کانونی ثابت استفاده می‌شوند. این لنز ها مزایایی از قبیل کیفیت تصویر بالا و نیاز کمتر به تنظیمات دارند.

و امکان انتقال سیگنال یا داده‌ها از طریق لینک اترنت شبکه را فراهم می‌کنند. دوربین تحت شبکه به دلیل همین کیفیت بهتر، ویژگی‌های اضافی و انعطاف‌پذیر بودن، به سرعت در حال محبوبیت در بین مصرف‌کنندگان است.

نصب و راه اندازی دوربین مداربسته در قسمت ورودی پارکینگ منازل و یا محیط های اداری سبب می شود تا به طورر مستمر بر ورود و خروج خودروها نظارت داشت.

دوربین های با لنز ثابت قابل تنظیم نبوده و صرفا در جهتی که نصب می شوند تصویر برداری می کنند.

دوربین پین هول و مخفی: نوع دیگر از دوربین های مداربسته دوربین های مخفی هستند. به علت کوچک بودن بدنه آنها و قابلیت مخفی شدن به دوربین های مخفی شهرت دارند.

دوربین های اسپید دام یا چرخشی چگونه کنترل می شوند؟ برای دسترسی و کنترل دوربین های اسپید دام می توان از یک کامپیوتر استفاده کرد و با نرم افزار جانبی تمامی امکانات دوربین را به کار گرفت.

در یک مجموعه همانگونه که حفاظت از تجهیزات و وسایل شرکت امری ضروری و بدیهی به شمار می آید، ایجاد حس آرمش و اطمینان خاطر در کارکنان به همان اندازه دارای اهمیت می باشد. در یک مجموعه زمانی که کارمندان می دانند که رفتار آنها تحت نظر قرار دارد عملکرد مطلوب تری از خود نمایش می دهند که این امر منجر به کاهش بروز تنش های احتمالی بین کارمندان و مراجعه کنندگان می شود.

بهتر است بدانید که در دنیای دوربین‌های مداربسته، مدل‌های مختلف دوربین مدار بسته بر اساس نوع طراحی ساختاری سیستم علمکردی متفاوتی را خواهند داشت، دوربین مدار بسته آنالوگ و دوربین مداربسته تحت شبکه دو نوع مهم‌ این دوربین‌ها هستند که عمکرد متفاوتی دارند در ادامه با جزئیات این دو نوع آشنا شوید.

تغییر وضعیت زیربخش‌های ساختار اصلی ۲.۱انواع لنز دوربین‌های مداربسته

کیفیت تصاویر: دوربین‌های دیجیتال، معمولاً کیفیت بالاتری از دوربین‌های آنالوگ دارند.

آنها قابلیت ضبط و پخش تصاویر با جزئیات بسیار دقیق را دارند و مناسب برای محیط‌های بزرگ و نیازمند به دقت بسیار بالا هستند، مانند استادیوها، فرودگاه‌های بزرگ، بزرگراه‌ها و مراکز خرید.

در صورت بروز یک حادثه مانند آتش سوزی یا سرقت، کارشناسان شرکت های بیمه بدون تحقیق و مشاهده های میدانی، با شما برای پرداخت خسارت همکاری نخواهند کرد. بهترین راهکار برای more info حل این مشکل استفاده از دوربین های مداربسته در محل کار یا محل سکونت خود می باشد. فیلم های ضبط شده توسط دوربین های مداربسته طبق قانون جزء مدارک معتبر حقوقی شناخته می شوند.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *